Organitzar un festival de cinema sempre és un repte, tant per als organitzadors com per als coordinadors.

Ens agradaria cridar la seva atenció sobre els diversos serveis de la nostra empresa, els quals poden assistir a vostè i al seu personal en la planificació i execució d’un festival de cinema. Amb més d’una dècada d’experiència, ens encarreguem de:

  • L’adquisició dels drets de projecció,
  • L’adquisició de les còpies de projecció,
  • La localització d’idiomes dels materials de projecció,
  • L’entrega de les còpies de projecció acabades al lloc del festival.

La gestió dels drets de projecció, les llicències i les claus, i el contacte amb els distribuïdors estrangers:
Adquirim els drets de projecció de les pel·lícules de distribuïdors estrangers i, en consulta amb el client, negociem els termes i les tarifes dels drets de projecció.

L’adquisició de les còpies de projecció:
Adquirim la còpia de projecció de la pel·lícula i els materials auxiliars necessaris per a la localització d’idiomes (claus DKDM, guions, screeners).

La localització d’idiomes de les còpies:

Amb l’ajuda dels nostres reconeguts traductors professionals, preparem traduccions meticuloses de l’anglès, alemany, espanyol, català i francès, i les editem en subtítols per assegurar la comprensibilitat i interpretabilitat del text.
També ens encarreguem de la creació de subtítols multicolors, multinivell i multilingües. Si és necessari, oferim un servei de correcció de proves professional en llengua materna.

Tenim una àmplia experiència en la creació de subtítols específicament per a persones amb discapacitat auditiva, i podem involucrar experts rellevants en la seva producció.

E-logística de còpies:
A més del nostre propi servei, CineTransfer, tenim contractes amb diverses plataformes digitals de lliurament electrònic, de manera que la còpia del festival completada es lliura d’acord amb els requisits i l’equip del lloc de projecció.

Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Secured By miniOrange